Undervisere

 

IrisIris U. Schneider

Iris U. Schneider (aut. yogalærer) har undervist og videreuddannet sig igennm de sidste 30 år. Hun er kendt for sin grundige, respektfulde undervisning og sit lattermilde, kærlige væsen. Hun er stifter og leder af kursusvirksomheden In-Sight, der holder kurser for private og erhvervslivet.


Katja Thit NørgaardKatja

Katja har i mere end 15 år beskæftigede sig med træning og bevægelse. Kærligheden er faldet på yogaen og det er blevet til en livslang affære. Katja har med sin baggrund som Psykomotorisk Terapeut og Pilatesinstruktør stor sans for anatomien og undervisningen veksler mellem fysisk muskelkrævende øvelser og blide dybe stræk med plads til fordybelse.

Yoga er for mig: En måde at leve på. Det er i yogaen jeg finder styrke, ro, klarhed, balance, overskud og blidhed både fysisk og mentalt. Igennem yoga vender jeg hjem til mig selv.


FrieFriederikkederikke Sofia Krogh

Friederikke er uddannet yogalærer, teenyogalærer og restorativ yogalærer og videreuddanner sig videre via workshops og kurser. Inden længe er hun færdig som terapeutisk lifecoach. Yoga betyder forening, og Friederikkes og hendes passion for at opnå helhed og balance i krop og sind spinder en smuk tråd med yoga, coaching og dans. Hendes undervisning rummer fysiske øvelser, som styrker og smidiggør kroppen og også mere blide dybe stræk og åbnende stillinger, der støtter krop og tanker til at give slip. Der er også fokus på åndedræt, afspænding og meditation.

Yoga er for mig en rejse, der inviterer mig til at mærke og møde mig selv, verden og livet, lige der, hvor jeg er. En mulighed for at være mig selv med alt, hvad det indeholder…

Logo_Yoga