Holdbeskrivelser

In-Sight Yoga Fordybelse – underviser: Iris
For let øvede og øvede
Onsdage kl. 17 – 18.30
malaMindful yoga med udgangspunkt i de klassiske stillinger. Der er god tid til at fordybe sig i hver enkelt af stillingerne og ”ånde dig” igennem forhindringer.

Selvom der en gang i mellem kan være et tema, arbejder vi hele kroppen i gennem hver gang.
Du vil opleve, at du efter timen har en anden tilgang til dine udfordringer i livet.
Vi starter og slutter altid med et mantra.
Iris har været yogalærer i 25 år, har mange forskellige uddannelser indenfor yoga og terapi, og bliver ved med at finde nye vinkler ind til yogaen


Hatha Yoga – underviser: Friederikke
For alle

Tirsdage kl.17-18.30
Hjemvendt efter skønne 3 måneders undervisning på Den Caribiske Højskole i den dominikanske Republik, glæder jeg mig til at undervise i In-Sight Yoga igen.
Undervisningen arbejder ud fra den klassiske Hatha Yoga med inspiration fra andre yogaformer. Vi lader intuition, leg, styrke og bløde bevægelser være en del af yogaen. Og får styrket, smidiggjort og afbalanceret kroppen gennem fysiske stillinger, åndedrættet og afspænding.
 Friederikke blev eksamineret yogalærer i 2010 og har siden hen taget videreuddannet sig indenfor teen-yoga og restorativ yoga og tager løbende kurser indenfor yoga og coaching.


Hormon Yoga – underviser: Iris

Hormon Yoga er især rettet mod kvinder over 35, samt kvinder der har svært ved at få børn, har svære menstruationsforstyrrelser eller andre hormonrelaterede problemer.

Hormon Yoga er udviklet af den brasilianske yogaterapeut Dinah Rodrigues. Metoden indeholder elementer fra Hatha Yoga, Energetisk Yoga, Kundalini Yoga og tibetanske energi øvelser. Øvelserne er dynamiske, med intensive åndedræts teknikker, og har en dybtgående virkning på hormonsystemet og livsenergien, i yoga kaldet prana.

Omkring 35 års alderen (statistisk set) begynder østrogen niveauet at falde og mange kvinder oplever symptomer som hedeture, humørsvingninger, tør hud og tørre slimhinder, nedsat sexlyst, hårtab, træthed, migræne og depression. Teknikkerne i Hormon Yoga er udvalgt til at skabe hurtig lindring helt hen til ophør af disse gener.

Iris U. Schneider blev uddannet i Hormon Yoga hos Dinah Rodrigues i 2010 og har over 25 års undervisningserfaring i Hatha Yoga.


 

Har du spørgsmål til en yogaklasse, er du meget velkommen til at kontakte den enkelte lærer.

 

 

Logo_Yoga